Ik ben Agnes
Tot 2006 werkte ik in loondienst, als casemanager verzuim. In die rol had ik vaak contact met re-integratiebureaus die medewerkers begeleidden in spoor 2. Regelmatig kwam ik gefrustreerd thuis, omdat deze bureaus weinig betrokken bleken bij zowel de medewerker als bij mij. Er werd slecht gecommuniceerd, de begeleiding sloot niet goed aan of er gebeurde gewoon niks. Dat kon beter!
Samen sterk
Re-integratiebureau ARBITREA
In 2007 richtte ik re-integratiebureau ARBITREA op, vanuit de drie kernwaarden die ik eerder miste. Betrokkenheid: zowel bij de werknemer als de werkgever. Transparantie: over de gang van zaken naar alle betrokkenen. Ondersteuning: bij het vinden van de best passende route.
Iedereen verdient een eigen route
Inmiddels heb ik in 20 jaar heel wat re-integratietrajecten begeleid. Nog steeds geniet ik ervan om uit te zoeken wat de beste route voor iemand is. Op basis van de échte oorzaak van het verzuim. Er is bijna niemand die niet wíl werken. Dus zoek ik altijd naar het ware verhaal. Om daarna richting te kunnen geven, waardoor de ander niet alleen beter werk krijgt, maar ook een beter leven.
Mijn doel is doorvragen om tot een oplossing te komen die goed is voor alle partijen.
Gelukkig werk ik niet alleen. Ons team bestaat uit arbeidsdeskundigen, verzuimspecialisten, re-integratieadviseurs en casemanagers. Door die samenwerking tussen verschillende disciplines is er altijd ruimte voor een frisse blik of onderling advies. We kijken vanuit meerdere perspectieven naar mensen en mogelijkheden. Daardoor komt er altijd een passende oplossing.

Maak een afspraak

BTW-nr NL864273666B01

KVK-nr 87357631

Tel. 06-22615173

Tot 2006 werkte ik in loondienst, als casemanager verzuim. In die rol had ik vaak contact met re- integratiebureaus die medewerkers begeleidden in spoor 2. Regelmatig kwam ik gefrustreerd thuis, omdat deze bureaus weinig betrokken bleken bij zowel de medewerker als bij mij. Er werd slecht gecommuniceerd, de begeleiding sloot niet goed aan of er gebeurde gewoon niks. Dat kon beter!
Ik ben Agnes
Re-integratiebureau Arbitrea
In 2007 richtte ik re-integratiebureau Arbitrea op, vanuit de drie kernwaarden die ik eerder miste. Betrokkenheid: zowel bij de werknemer als de werkgever. Transparantie: over de gang van zaken naar alle betrokkenen. Ondersteuning: bij het vinden van de best passende route.
Inmiddels heb ik in 20 jaar heel wat re- integratietrajecten begeleid. Nog steeds geniet ik ervan om uit te zoeken wat de beste route voor iemand is. Op basis van de échte oorzaak van het verzuim. Er is bijna niemand die niet wíl werken. Dus zoek ik altijd naar het ware verhaal. Om daarna richting te kunnen geven, waardoor de ander niet alleen beter werk krijgt, maar ook een beter leven.
Iedereen verdient een eigen route
Gelukkig werk ik niet alleen. Ons team bestaat uit arbeidsdeskundigen, verzuimspecialisten, re- integratieadviseurs en casemanagers. Door die samenwerking tussen verschillende disciplines is er altijd ruimte voor een frisse blik of onderling advies. We kijken vanuit meerdere perspectieven naar mensen en mogelijkheden. Daardoor komt er altijd een passende oplossing.
Samen sterk
Mijn doel is doorvragen om tot een oplossing te komen die goed is voor alle partijen.

Tel. 06-22615173

KVK-nr 87357631

BTW-Nr NL864273666B01