Alle expertise op het goede moment Een arbeidsdeskundige is expert op het gebied van de sociale, maatschappelijke, juridische en financiële aspecten van verzuim. Het doel van arbeidsdeskundige ondersteuning? Langdurige uitval van medewerkers tegengaan, zorgen voor een snelle en verantwoorde terugkeer naar werk, en jou als werkgever adviseren over rechten en plichten. Zo voorkom je een eventuele negatieve beoordeling van UWV vanuit de WIA
Een specialist in huis De wet verplicht werkgevers om te onderzoeken hoe uitgevallen werknemers naar vermogen kunnen blijven werken. Het inzetten van een arbeidsdeskundige is een slimme en efficiënte manier om daar zicht op te krijgen. De arbeidsdeskundigen van ARBITREA zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden voor re-integratie, bijvoorbeeld door aanpassingen op de werkplek. Daarnaast geven zij betrouwbaar advies over verplichtingen, regelingen en subsidies. De arbeidsdeskundige geeft advies over de volgende vragen: Kan een werknemer re-integreren in zijn eigen werk, of moet het werk of de werkomgeving worden aangepast? Welke andere werkzaamheden kan de werknemer eventueel uitvoeren? Wat wordt er van jou als werkgever verwacht als er sprake is van re-integratie in spoor 2, bij een andere werkgever? Welke regelingen zijn er als een werknemer opnieuw ziek wordt? Zijn er mogelijkheden voor het om- of bijscholen van de werknemer? Komt je als werkgever in aanmerking voor subsidies, kortingen, vergoedingen of extra voorzieningen?
Dat kan anders! “Als re-integratieadviseur bij ARBITREA ben ik actief vanaf de eerste signalen van verzuim. Dat begint met het achterhalen van de oorzaak. Die gesprekken kosten tijd, en zijn voor een interne collega soms lastig om te voeren. Wij brengen de situatie snel in beeld, in een veilige en vertrouwde setting. Daarna gaan we direct over tot actie, samen met de medewerker en andere partijen zoals een arbeidsdeskundige of de arbodienst.” Hanneke van de Wal Re-integratieadviseur ARBITREA
ARBITREA
SPECIALIST IN VITALITEIT EN WERK
De voordelen van ondersteuning door een arbeidsdeskundige:
Vakkundig, praktisch en doelgericht advies bij re-integratie. Langdurig verzuim van medewerkers beperken of voorkomen. Altijd een individuele aanpak. Verzuimkosten besparen.
Het arbeidsdeskundig onderzoek Download het stappenplan, bekijk de fases van een arbeidsdeskundig onderzoek en ontdek de voordelen.

BTW-nr NL864273666B01

KVK-nr 87357631

Tel. 06-22615173

Maak een afspraak

Alle expertise op het goede moment
Een arbeidsdeskundige is expert op het gebied van de sociale, maatschappelijke, juridische en financiële aspecten van verzuim. Het doel van arbeidsdeskundige ondersteuning? Langdurige uitval van medewerkers tegengaan, zorgen voor een snelle en verantwoorde terugkeer naar werk, en jou als werkgever adviseren over rechten en plichten. Zo voorkom je een eventuele negatieve beoordeling van UWV vanuit de WIA. Een specialist in huis De wet verplicht werkgevers om te onderzoeken hoe uitgevallen werknemers naar vermogen kunnen blijven werken. Het inzetten van een arbeidsdeskundige is een slimme en efficiënte manier om daar zicht op te krijgen. De arbeidsdeskundigen van ARBITREA zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden voor re- integratie, bijvoorbeeld door aanpassingen op de werkplek. Daarnaast geven zij betrouwbaar advies over verplichtingen, regelingen en subsidies. De arbeidsdeskundige geeft advies over de volgende vragen: Kan een werknemer re-integreren in zijn eigen werk, of moet het werk of de werkomgeving worden aangepast? Welke andere werkzaamheden kan de werknemer eventueel uitvoeren? Wat wordt er van jou als werkgever verwacht als er sprake is van re-integratie in spoor 2, bij een andere werkgever? Welke regelingen zijn er als een werknemer opnieuw ziek wordt? Zijn er mogelijkheden voor het om- of bijscholen van de werknemer? Kom je als werkgever in aanmerking voor subsidies, kortingen, vergoedingen of extra voorzieningen?
Dat kan anders! “Als re- integratieadviseur bij ARBITREA ben ik actief vanaf de eerste signalen van verzuim. Dat begint met het achterhalen van de oorzaak. Die gesprekken kosten tijd, en zijn voor een interne collega soms lastig om te voeren. Wij brengen de situatie snel in beeld, in een veilige en vertrouwde setting. Daarna gaan we direct over tot actie, samen met de medewerker en andere partijen zoals een arbeidsdeskundige of de arbodienst.” Hanneke van de Wal Re-integratieadviseur ARBITREA
De voordelen van ondersteuning door een arbeidsdeskundige:
Het arbeidsdeskundig onderzoek Download het stappenplan, bekijk de fases van een arbeidsdeskundig onderzoek en ontdek de voordelen.

Tel. 06-22615173

KVK-nr 87357631

BTW-Nr NL864273666B01

Vakkundig, praktisch en doelgericht advies bij re-integratie. Langdurig verzuim van medewerkers beperken of voorkomen. Altijd een individuele aanpak. Verzuimkosten besparen.